Bie çmimi i derivateve të naftës në Maqedoni, ja për sa lirohen dizeli e benzini

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata.

Zbritje rekorde për 7.5 denarë të çmimeve të benzinës BS Super 95 dhe BS Super 98, derisa dizeli ulet për 6 denarë. Kjo është një ulje rekorde e çmimeve në vend. Sipas këtyre çmimeve të korigjuara Eurosuper BS-95 do të shitet për 54,5 denarë për litër, Eurosuper BS-98 – 56,5 denarë dhe Eurodizel për 48,5 denarë për litër.(INA)