Bie rrjeti i operatorit celular A1!

Bie rrjeti i operatorit celular A1.

Nga kompania njoftojnë se po ballafaqohen me vështirësi teknike në lidhjen e thirrjeve në telefoninë mobile. Informojnë se një pjesë e madhe e vështirësive është tejkaluar, dhe se shërbimet teknike po punojnë në zgjidhjen e problemit.