Big Mama dhe reperi S4MM shprehin pakënaqësitë ndaj EVN dhe ftojnë popullatën në protestë (VIDEO)

Advertisment

BIG MAMA, S4MM shprehin pakënaqësitë ndaj EVN dhe ftojnë popullatën në protestë për ditën e nesërme që do të mbahet nga ora 19:00 ne sheshin Iliria Tetovë.

‘Mos lejoni te na shkelin, mos lejoni te na vjedhin, mos lejoni ta neperkembin mundin tone, dilni ju dhe familjet tuaja te bashkohemi ne protesten e neserme tha Big MAMA

Reklame

Gjithashtu edhe S4MM beri thirje qe neser masovikisht te dilet ne proteste kunder EVN.

 

VIDEO: https://www.facebook.com/tetova1info/videos/354537178883787