Bilall Kasami: Deri në 100.000 shqiptarë do e votojnë koalicionin “Mundemi”, presim të marim mbi 61 deputetë

Kryetari i Lëvizjes Besa Bilall Kasami, në një intervistë për TV21 ka folur në lidhje me zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ai tha se në zgjedhjet e korrikut presin të marrin mbi 61 deputet si koalicion, ndërsa Lëvizjes Besa do t’i takojnë 7 ose 8 mandate.
“Jemi të sigurt se votat shqiptare për Lëvizjen Besa dhe koalicionin ‘Mundemi’ do të lëvizin në mes 80 deri 100 mijë vota”, tha Kasami.

Ai u shpreh i bindur se koalicioni “Mundemi” i përbërë nga LSDM, Lëvizja Besa dhe parti tjera, do të jetë fitues i zgjedhjeve të 15 korrikut.