Bilall Kasami kafe me banorët e Pallçishtit (FOTO)

“Sonte kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami qendroi në Pallçisht , ku ndëgjoi drejtpërdrejtë hallet e qytetarëve dhe u spjegoi situatën aktuale politike dhe rolin e Lëvizjen BESA në skenën politike.” – shkruhet në kumtesën e BESËS në Bogovinë