Bilall Kasami: Koronavirusi na bëri që më shumë kohë t’i përkushtojmë familjes (VIDEO)

Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami në një lidhje direkte nëpërmes skype, në emisionin Click Plus në Tv21 ka folur për virusin Covid-19 dhe pasojat e tij, në aspektin ekonomik dhe shëndetësorë.

Ai mes tjerash ka thënë se izolimi të gjithve, por edhe politikanëve u ka ofruar më shumë kohë për të qëndruar afër familjarëve.