Bilall Kasami: NATO u bë realitet, BE hapi rrugën e anëtarësimit, tash ne të bëjmë punën tonë (VIDEO)

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami nëpërmjet një video mesazhi ka uruar qytetarët për hyrjen zyrtare të Maqedonisë së Veriut në NATO. Sipas tij ky është moment historik për vendin dhe rajonin.

Ai tha se edhe BE hapi rrugën e anëtarësimit dhe tash është momenti që ne ta bëjmë punën tonë si partner të barabartë.

Video: