Bilall Kasami: Të rinjët duhet të kthehen në vendlindje (Video)

Advertisment

Sonte në emisionin “Koha për Debat” që emitohet në Televizionin Koha është i ftuar Kryetari i Lëvizjes Besa z.Bilall Kasami.

Kasami tha se të gjithë të rinjët që janë larguar duhet të kthehen në vendlindje pasi që qeveria e ardhshme Besa dhe Lsdm do të bëjnë projekte në vlerë prej 400 milion euro vetëm për të rinjët ku do të hapen shum vende pune.

Reklame

Bilall Kasami akuzoi Bdi-në sepse 18 vite nuk punuan për ndalimin e rinisë që mos të ikin në mërgim.