Bisedë me pediatrin e infektuar nga Dibra, Ylber Kokale (VIDEO)

Advertisment

Mjeku pediatër Ylber Kokale nga Dibra është një nga të prekurit me Covid 19. Ai po qëndron në shtëpi dhe tashmë është në ditën e 7 të vetëizolimit.

Thotë se për momentin ndjehet mirë. Siç tregon Kokale, simptomat e para kur kishte dyshuar se mund të ishte prekur nga koronavirusi ishin plogështi dhe temeperaturë e lehtë. Në një intervistë të shkurtër për Alsat, ai bën apel për respektim të masave nga institucionet përkatëse dhe rekomandimeve të OBSHsë.

Reklame