Bjondina Sherifi: ‘Kur të jem nanë’ (VIDEO)

Bjondina Sherifi ka një mesazh emocionues dedikuar bijës saj të palindur akoma si dhe gjithë nënave dhe grave!

“Unë nuk e di kush je ti, as si do jesh ti ama une e di si dua tët ris” janë fjalët e para me të cilat ajo nisi këtë mesazh emocionues.

Reklame

Në këtë mesazh ajo i përshkruan se jeta do ketë aq shumë sfida por që anjëherë nuk duhet të dorëzohet dhe do të jetë gjithnjë në krahë të saj.

Ndiqeni mesazhin e saj të plotë më poshtë: