Blerim Destani me një foto të ëmbël uron nënën për 8 mars (FOTO)

Si shumica e artistëve të tjerë edhe Blerim Destani është përkujdesur ta urojë nënën publikisht për Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Aktori ka ndarë një fotografi shumë të këndshme me të ëmën në profilin e tij në Instagram ku si mbishkrim kishte lënë ‘Gëzuar ditën e gruas’

Reklame

Ndryshe Destani është duke punuar në projekte ndërkombëtare dhe së fundmi ishte pjesë në një kastë me Roberto De Niron për filmin ‘The Comeback Trail’.