Blerim Destanin i bënë dhuratën e pabesueshme Don Gjonit (FOTO)

Njëri emër i konfirmuar në skenën e filmit në vend dhe botë, e tjetrit një reper i ri që me performancat e fundit ka krijuar senzacion.

Blerim Destani është aktori që ka marrë përsipër shumë role më rëndësi, ku suksesi nuk i ka munguar.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

E, Don Gjoni është bërë “viral” gjjthandej, madje duket se po i pëlqen edhe aktorit, i cili i ka dërguar atij një dhuratë, shkruan “Kosovarja”.

Reperi i ri e ka treguar dhuratën në Inatagram, duke e falenderuar publikisht aktorin, që mesa duket tashmë e ka edhe mik.