Bleros ia humbin busullën televizionet: A kemi pandemi a zgjedhje?

Këngëtarit Blero duket se nuk janë duke i pëlqyer sa duhet emisionet televizive në vend

Këtë ai e ka shprehur me një postim në InstaStory ku ka kritikuar televizionet kosovare.

“S’po di a jam në karantinë apo në fushatë zgjedhore. Allahile a mundeni me i kqyrë gjashtë televizionet tona kryesore dhe kallxomëni se nuk jam kah marrë vesh. As edhe një diskutim për pandemi. Zoti na ruajt! Zoti i bekoftë shqiptarët!”, ka shkruar Blero.