Bogovina kërkon zbutjen e masave dhe hapjen e disa bizneseve (VIDEO)

Advertisment

Me 30 raste pozitive deri tani, Bogovina mbetet ne numrin më të madh të të infektuarve me koronavirus në zonat rurale të Pollogut.

Kreu i Komunës Albon Xhemaili tha se masat e shtabit të krizës në këtë komunë janë marrë me dozë të shtuar, nëpër ato vende ku ka pasur të infektuar. Kërkoi zbutjen e masave dhe hapjen e disa bizneseve.

Reklame