Bogovina mbetet bastion i PDSh-së

Advertisment

Partia Demokratike Shqiptare fushatën e saj e vazhdojë në Bogovinë. Banorët e Bogovinës dhe vendbanimet tjerra nga kjo komunë i dhanë një përkrahje të madhe kandidatit të tyre në listën për deputet të PDSH-së z. Zemri Asani.

Në këtë tubim madhështor të PDSH-së lideri i kësaj partia Menduh Thaçi shpalosi programin zgjedhor gjithashtu kandidati për deputet i kësaj zone z. Zemri Asani theksoi problemet më të cilat ballafaqohen jo vetëm bashkëqytetarët e tij bogovinas por tërrë komuna, duke ofruar zgjidhje në kuadër rë platformës së PDSH-së

Reklame

Për më shumë ndiqni videon: https://www.facebook.com/watch/?v=712818402835774