Bogovinë, kapen dy të rinj me kok ainë dhe mar iuhanë

40

Mbrëmë rreth orës 22 e 50 minuta, në fshatin Bogovinë, pjesëtarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë,

kanë privuar nga liria personat Xh.H. (26) dhe S.S. (22) të dy nga Tetova.

Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe veturës ,,BMW,, me targa të Tetovës, në të cilën kanë qëndruar, është gjetur kok ainë dhe mar ijuanë.

Dy personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, do të përgatiten edhe parashtresa adekuate.