BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, shqiptarët me burg të përjetshëm!

Shkruan: Gjyla Celiku

BOKI me shall VERSACE dënohet me 9 vjet, KATICA me 7 vjet ,Paratë s’di ku përfunduan?! ,PSP-ja qendra e zhvatjes dhe të mjerët ne në këtë pis shtet!!!
Gruevski në kurbet jeton si mbret! ,Shqiptarët tanë kalben në burgje përjetë.