Boksierët tetovar rëmbejnë medaljet e arta në kampionatin e boksit

Boksierët e Boxclub Shkëndija No Limit nuk mund ti ndal askush në gjysëmfinale dhe finale. Në kapmionatin e 27 të boksit që u mbajt këtë ëeekend në Shkup boksierët e tetovar dhanë maksimumin dhe u kthyen në shtëpi me një sërë medaljesh.

Bokserat e Boxclub Shkëndija No Limit as në gjysmën finale dhe as në Finale nuk ka të ndalme
Në kampijonatin e 27 I cilli u mbajt të shtunen dhe të djellën ne Shkup

Reklame

Leonard Lima në grup moshat Kadet -50kg shpallet kampion i Maqedonisë🥇si në gjysmën finale ashtu edhe në finale tregoj se ështe ma I miri në Maqedonijë

Hadi Shehabi në grupmoshat Junior -49kg shpallet kampion i Maqedonisë🥇

Ron Bajrami sot fitoj gjysmën finalen dhe në tuneun e radhës do të boksoj kundër bokserit nga KB Aparkat për Medalje të Artë🥇
Ali Azemi vend të 2 në grupmoshat Senior -81kg 🥈
Leonit Mehmedi vend të 2 në grupmoshat Kadet -54kg 🥈

Boxing club Shkëndija No Limit po jep rezultate të mëdha me boksierët e vet val angazhimit të trajnerit dhe të rinjëve që këtë sport e kanë marrë me seriozitet të plotë.