Bora e parë zbukuron Tetovën, kështu dukej qyteti sonte (VIDEO)

Dëbora që nisi para disa çastesh në Tetovë ka mbuluar shumë shpejt me petkun e bardhë qytetin.

Pas shiut që ra disa ditë me radhë dhe që shkaktoi shumë probleme në Kosovë, Shqipëri e rajon, që nuk kaloi pa probleme edhe në Tetovë, tani vjen bora që si duket ka gëzuar shumë fëmijët që menjeherë kanë pushtuar sheshin e qytetit, por edhe hapësirat para blloqeve të banesave.

Reklame

Në vazhdim video dhe foto nga bora e sontme në Tetovë:

 

Foto nga bora që shumë shpejt zbardhi qytetin: