Bora në Suedi, pamje që të lënë pa frymë! (VIDEO)

Advertisment

Pamjet në vazhdim vinë nga Skellefteå i Suedisë dhe janë të ditës së sotme, të publikuara në rrjetin soial nga njerëz të ndryshëm, banorë të këtij lokaliteti, ku bora ka arritur trashësinë pothuajse 1 metër e gjysmë.

Gjendje e këtillë paraqitet edhe në zona të tjera të Suedisë.

Reklame