Bora vazhdon të bie në këto momente te “Kodra e Diellit” (FOTO)

Vazhdon të bie bora e madhe te “Kodra e Diellit” në keto momente.

Qendra turistike ‘Kodra e Diellit’ keto dite ka pasur shume vizitore, ku vikendeve kolona per parkingje ishte gati 3 kilometra.

Reklame

Sonte perseri bora bie pa pushim , keshtu duke zbukuruar edhe me shume dhe duke ju ofruar gjithe vizitoreve kushte perfekte per skijim./tetova1

Pamje:

Pamje mahnitese..