Borë me intensitet të dobët në Kodër të Diellit, Mavrovë e Strazhë

Borë me intensitet të dobët bie në Kodër të Diellit, Mavrovë dhe në grykën malore Strazhë.

Në akset e tjera rrugore në shtet, siç informoi sonte Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, trafiku po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.