‘Branitellat’ Grubi: Ne i përkulemi vetëm Zotit

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi lidhur me ndarjen e mirënjohës nga njësiti Tigrat u shpreh se ai i përkulet vetëm Zotit.

“Ne në parim i përkulemi vetëm Zotit” u shpreh Grubi

Reklame