Brenda 24 orëve të fundit janë mbyllur katër lokale në Gostivar

Inspektorati shtetërorë i tregut, në rajonin e Gostivarit ka mbyllur katër lokale të cilat kanë qenë të hapura dhe kanë punuar, me ç’rast lokalet përkohësisht janë mbyllur, kurse ndaj pronarëve janë përgaditur parashtersa adekuate.

Deri më tani në territorin e Gostivarit janë mbyllur gjashtë lokale, 17 qytetarë e kanë shkelur orën policore dhe dy nuk e kanë respektuar izolimin shtëpiak. Tv Globi