Brenda muajit dhjetor në SHBA do të jenë të gatshme dy vaksina kundër Covid-19

Advertisment

Virologia italiane thotë se brenda muajit dhjetor në SHBA do të jenë të gatshme dy vaksina kundër Covid-19.

Konfirmimi vjen nga virologia italiane në SHBA, Cristina Cassetti, nëndrejtore e sektorit ‘Mikrobiologji dhe Sëmundje Infektive’ të Institutit për Sëmundje Infektive të kryesuar nga Anthony Fauci, për të cilin ka qenë bashkëpunëtore e ngushtë prej vitesh.

Reklame

“Të dhënat e siguruara nga Pfizer për 90% të efikasitetit të përgjithshëm të vaksinës së tyre janë të shkëlqyera, por duhet të rishikojmë detajet.

Ne po presim gjithashtu të dhënat nga gjykimi i fazës Moderna 3 në ditët e ardhshme dhe shpresojmë rezultate ekuivalente”, theksoi Cassetti.