Brenda pak minutave është bërë virale, pamjet që tregojnë më së miri si përhapet koronavirusi (Video)

Një video e postuar në Twitter që brenda pak minutave është bërë virale, tregon më së miri se si përhapet coronavirusi që së fundmi ka marrë emrin e ri  COVID19.

Aty shihet se si duhet mbajtur higjiena në nivel, me qëllim që të shmanget kontakti me virusin vd ekjeprurës që ka ngritur në këmbë botën. Videoja është realizuar nga ministria e Shëndetësisë së Arabisë Saudite, dhe ka për qëllim të rrit vetëdijen e qytetarëve dhe të kenë më shumë kujdes ngado që lëvizin.

Reklame

Se për çfarë video bëhet fjalë shikoni videon e publikuar më poshtë, që tregon në detaje procesin e përhapjes së coronavirusit./topchannel