Brovina nuk ndalet, publikon fotografi të një vajze 7 vjeçare që ka vd.ekur gjatë dh.unës se.ksuale nga serbet

46

Deputetja e PDK-së, Flora Brovina, që sot ka publikuar një fotografi tr.onditëse të një gruaje duke u dh.unuar para familjarëve të saj nga 3 ushtarë serbë, ka vazhduar me publikimin e dëshmive nga kr.imet e l.uftës së fundit në Kosovë.

Për publikimin e fotografisë që ngjalli reagime të ndryshme, Brovina ka thënë “le të jenë dëshmi për ata që dëshirojnë ta dëshmojnë gj.enocidin në Kosovë”, shkruan Insajderi.

“Neve nuk na është mudësuar shumë herë që të flasim lirshëm për këtë çështje. E njëjta ka ndodhë edhe me personat e dhu.nuar”, ka thënë ajo.

Teksa ka prezantuar një fotografi të një vajze 7 vjeçare që kishte vde.kur gjatë dh.unimit.

“Ky fëmij me lejen e prindit, të nanës dhe të babës dhe familjes e dëshmoj se ka vd.ekë gjatë dh./unimit. 7 vjeç! 7 vjeç vajzë Le të traumatizohet kush të dojë, por e vërteta le të mbërrij atje ku duhet, ajo është akuza për gj.enocid”, ka thënë ajo.