Bruno Ceka viziton hapësirat e KF Shkëndijës

Sot kishim nderin dhe kënaqësinë që hapësirat e KF Shkëndija i vizitoi kryetari i Kongresit Panshqiptar Amerikan, z. Bruno Ceka.

Bruno Ceka është ish-lojtar dhe kapiten i gjeneratës së parë të Shkëndijës së vitit 1979, gjeneratë kjo e artë që vuri themelet e klubit tonë në ato kohëra të vështira.

Nga e majta (sipër) Menan Memeti, Zarif Arifi, Nijazi Nuhiu, Rauf Ramadani, Gajur Luma, Ferit Luma, Pajazit Arifi, Qazim Halili,
(poshtë) Hebib Shaqiri, Afrim Jonuzi, Iljaz Shahini, Faik Ademi, Shani Fetai, Namik Ramadani, Bruno Ceka
KF Shkëndija falënderon z. Ceka për kontributin e tij në avancimin e vlerave dhe identitetit shqiptar, si dhe për mbështetjen e tij të vazhdueshme ndaj KF Shkëndijës.