Bujar Osmani: ‘E diell pune, përgaditje për programin zgjedhor të BDl së'(FOTO)

Bujar Osmani ne rrjetin e tij social ka publikuar fotografi duke punuar edhe sot , duke përgaditur prograim zgjedhor te BDl per zgjedhjet e 12 prillit.

Ai shkruan:

E diell pune. Përgatitje e programit zgjedhor të BDI-së.
Projekte të detajuara, të realizueshme, me burime të definuara të finansimit dhe afate të realizimit.
BDI e bëri politikën të matshme!