Bujar Osmani jep përgjigje pyetjeve rreth orës policore

Zv kryeministri Bujar Osmani ka publikuar disa pyetje të cilat i kanë parashtruar qytetarët.

Osmani në Facebook ka shkruar

Reklame

Pyetje që më parashtrohen nga qytetarët për orën policore:

Pyetje 1.
A do të munden prodhuesit e bukës dhe prodhuesit tjerë që punojnë në ndrrime nate të dalin pas orës 21:00?

Përgjigje 1:
PO, të gjithë prodhuesit duhet të marrin leje të posaçme nga Qeveria dhe do të munden të kryejnë detyrat e tyre edhe gjatë orës policore