Bujar Osmani jep sqarime rreth masave qeveritare

Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani jep sqarime rreth masave qeveritare

Sqarim 2: Xhamitë nuk janë mbyllur me ndonjë vendim të Qeverisë dhe as që ka drejtë një gjë të tille të bën Qeveria por ka qenë vullnet i mirë i Bashkësisë Fetare Islame që t’i ndërpren përkohësisht aktivitetet kolektive fetare për të ruajtur shëndetin e njerëzve nga rreziku i virusit për çka te gjithë jemi shumë mirënjohës si për nivelin e lartë të vetëdijes ashtu dhe të përgjegjësisë që tregoi BFI në këto ditë të vështira!