Bujar Osmani ‘lavdërohet’ për r ealizimet në Strugë

Bujar Osmani ‘lavdërohet’ për realizimet në Strugë Ish zy kryeministri Bujar Osmani sot ka qenë bashkë me delegacionin e BDI që kanë raportuar llogaridhënie për banorët e Strugës ne si BDI realizuam: Salle e re sporti në Shkollën e mesme profesionale 24 milion denarë

Salle e re sporti në Llabunishtë 40 milion denarë Pishinë e mbyllur investim nga Agjencia per rini në vlerê prej 36 milion denarë Shkollë e re fillore në qytet vellezerit Miladinov
Rrugë regjionale në Strugë 5.5 milion euro dhe shumë projekte tjera për Strugën që duam!