Bujar Osmani me informat të rëndësishme për arritjen e kufomave për ditën e nesërme

Bujar Osmani shkruan:

Njoftim për ndryshimin e orareve të pritjes dhe dërgimit të viktimave të aksidentit në Bullgari nëpër shtëpitë e tyre dhe varreza.
Ju njoftojmë se kufomat e qytetarëve që humbën jetën në aksidentin e autobusit në Bullgari pas transportit të tyre në aeroportin e Shkupit, do të dërgohen drejtë në shtëpitë e tyre apo në varreza varësisht prej kërkesës së familjarëve.

Ky ndryshim vjen në përputhje me kërkesat e disa familjeve të viktimave, në mënyrë që të dorëzohen para namazit të Xhumasë.