Bujar Osmani shpallet i pa fajshëm në rastit ‘Pacient’, ja çka shkruan ai

Prokuroria Publike e ka mbyllur hetimin ndaj Zv kryeministrit Bujar Osmani dhe vlerësoi se nuk kishte asgjë të paligjshme në rastit ‘Pacient’.

Osmani ost në rrjetin social ‘Facebook’ ka shkruar se të gjitha spekulimet dhe akuzat e rreme ndaj tij kanë përfunduar dhe se drejtësia më në fund erdhi në vendin e vetë.

Reklame

‘E vërteta më në fund arriti te drejtësia!Të gjitha spekulimet dhe akuzat e rreme ndaj meje lidhur me rastin ‘Pacient’ kanë përfunduar.

Siç kam argumentuar vazhdimisht, pas shqyrtimit të të gjitha provave të dorëzuara, Prokuroria Publike e mbylli hetimin dhe vlerësoi se nuk kishte asgjë të paligjshme në punën time. Dua të falënderoj të afërmit e mi, familjen time dhe miqtë e mi, për besimin që kanë pasur gjatë gjithë kësaj periudhe. Faleminderit edhe kolegëve dhe bashkëpunëtorëve të mi për kujdesin dhe durimin që kishin, me çka më lanë hapësirë ​​e edhe kohë për të dëshmuar që kam pas të drejtë’.