Burdushi lutet për lirimin e Thaçit, Veselit, Krasniqit e Selimit

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi”, ka publikuar sot një fotografi dhe video teksa shihet duke u lutur për lirimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit.

“Lirim sa më të shpejtë luftëtarëve të lirisë, që të kthehen me drejtësi në vendlindjen tonë!#HeronjTëLuftës?????”, ka shkruar ai.

 

https://www.facebook.com/hysri.burdushi/posts/4192472684113042