Buzhala jep lajmin e hidhur për koalicionin e shpresës

Berat Buzhala

Njoftim:
Sonte pritet qe te marre fund Koalicioni i Shpreses. Burimet prej te dyja partive po tregojne qe te dyja partite pritet qe sonte t’i thone fjalet e fundit. Kaq zgjati shpresa jone. Kaq ishin fleksibil LDK dhe LVV per te arritur marreveshje. Do te bejme per 48 ore marreveshjen.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Jo rastesisht PDK eshte ne pushtet qe nga viti 2007.