Çairi edhe me një post të rëndësishëm! Ja kush emërohet Zv/drejtor i Drejtorisë së të hyrave publike

Advertisment
HTML Image as link

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 14 të saj të mbajtur para pak minutash ka sjellur vendim për të emëruar Abdul-Selam Selamin, në postin ZV/drejtor i Drejtorisë së të hyrave publike. Selami njëherit është edhe Sekretari Organizativ i Degës së Çairit – BDi .

Deri më tani Selami ishte në postin e Zëvendësdrejtorit të Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin rural.

Reklame