Cana: Ti mund të përhapësh virusin edhe nëse nuk ke fare simptoma

?TI MUND TA PËRHAPËSH VIRUSIN EDHE NËSE NUK KE FARE SHENJA DHE SIMPTOMA TË SËMUNDJES!!

➡️NE nuk kemi, por edhe nuk ekzistojnë mekanizma të tjerë të mbrojtjes.
➡️NE duhet të mësohemi të jetojmë me virusin dhe të mbrohemi vazhdimisht.
➡️Prandaj, me të vërtetë nuk është aspak vështirë për t’u ndjekur dhe respektuar këto masa kryesore të mbrojtjes nga koronavirusi:
1️⃣Mbani distancën prej së paku 2 metra nga çdokush që ju afrohet✅

Reklame

2️⃣Mbani maskën✅

3️⃣Pastroni duart me ujë e sapun, me tretësirë ose xhel dezinfektues ✅

4️⃣Mos shkoni në vizita te familjarët e as te miqtë.✅

?25% E NJERËZVE TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS NUK KANË FARE SHENJA AS SIMPTOMA TË SËMUNDJES!
?EDHE TI MUND TË JESH NJËRI NGA ATO, OSE MUND TË JETË PERSONI ME TË CILIN PO QËNDRONI TANI!