Carovska: Një pjesë e platformës funksionon një pjesë është akoma duke u adaptuar

Platforma shkollore online funksionon pa probleme, dhe pjesa e parashikuar për vendosjen e materialeve është në fazën e përshtatjes shtesë, tha sot Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska gjatë pyetjeve të gazetarëve.

“Pjesa që është për komunikim të dyanshëm, ku janë të gjithë studentët dhe mësuesit, po funksionon dhe mësimdhënia vazhdon. “Pjesa tjetër, e cila ishte për vendosjen e materialeve, po përshtatet dhe do të vihet në përdorim shumë shpejt,” tha Carovska.