#

Lajmet e fundit

Zaev, jam i vetmi politikan maqedonas që ka punuar për shqiptarët

Ish kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev sonte në Tv Globi ka theksuar se në të gjitha njësit zgjedhore ku jetojnë shqiptar, LSDM...