18.2 C
Tetovo
Sunday, May 16, 2021
Reklamë:
Qries

Lajmet e fundit

Gjest madhështore, Hoxhe Fatmiri Latifaj heq kapuçin e Hoxhës për ta...

Hoxhe Fatmir Latifaj që njëherë ishte edhe lu.ftëtar i Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës dhe in.valid i lu.ftës në emisionin “Kojshia Show “beri një gjest...