21.5 C
Tetovo
Sunday, May 16, 2021
Reklamë:
Qries

Lajmet e fundit

Kush do ta zëvendësoj Buçin në detyrën e zv/drejtorit të doganave?

Zëvendësdrejtori i Doganave të Maqedonisë së Veriut, Irfan Buçi, ka konfirmuar dorëheqjen nga kjo detyrë, pas shumë zërave dhe një vendimi që ishte publikuar...