24.9 C
Tetovo
Friday, September 18, 2020

Lajmet e fundit

Tearcë, protestuesit kërkojnë urgjentisht të realizohen kërkesat e tyre, në të...

Sot u protestua kundër shtenjtimit të rrymës elektrike në tearcë, Bogovinë, Bërvenicë dhe në Zhelinë. Protesta kundër shtenjitimit të rrymës elektrike, këtë të premte...