13.4 C
Tetovo
Sunday, October 25, 2020

Lajmet e fundit

Gazetri Arben Zeqiri hap një pus në Pakistan! (FOTO)

Arben Zeqiri Falemenderoj Allahun xh.sh. që na mundësoi dhe i lutemi Atij ta bëjë sadaka rrjedhëse për prindërit e mi. Zoti tu jep shëndet, ti ruaj...