-1.5 C
Tetovo
Saturday, January 16, 2021

Lajmet e fundit

MEGJITHATË, LIRIA E FJALËS, KA KUFI!

Bashkim Aliu Liria e fjalës dhe e drejta e mendimit, përfshi këtu edhe format problematike, siç janë karikaturat, ishin një nga temat më të nxehta...