8.7 C
Tetovo
Thursday, October 1, 2020

Lajmet e fundit

Flokë të ashpër dhe acarues? Kjo maskë natyrale do jetë zgjidhja...

Përdorimi i shpeshtë i tharëses, i pjasterit, ekspozimi ndaj diellit, uji me kripë janë disa nga arsyet më të zakonshme që e bëjnë flokun...