Lajmet e fundit

Lëvizja BESA: Data e negociatave varet nga reformat në gjyqësi dhe...

Maqedonia e Veriut për fat të keq nuk arriti të merr datën për fillimin e negociatave brenda këtij muaj, por ajo që është edhe...