#
#

Lajmet e fundit

Veles, kafenetë dhe parqet përplot me qytetarë (VIDEO)

Edhe në Veles si në mbarë vendin njerëzit shpejtonin para fillimit të orës policore. Qytetarët kohën e lirë e shfrytëzuan për shëtitje, blerje dhe...