Gjërat që nuk e prishin agjërimin

May 22nd, 201801117 Janë disa vepra që nuk e prishin agjërimin Ramazani është muaj në të cilin besimtarët e religjionit Islam e privojnë vetën nga “kënaqësit” ditore....

Syfyri i tërë është bereqet

May 20th, 2018046 Në syfyr me Pejgamberin alejhi selam Pejgamberi a.s. gjithmonë ngrihej në syfyr dhe e quante atë ” drekë e bekuar” Kështu, në një hadith që transmeton...

Si të braktisni duhanin në ramazan

May 20th, 20180163 Muaji i Ramazanit ka pozitën dhe rëndësinë e vet fetare në mesin muslimanëve. Kjo është një mundësi e madhe që mund të shfrytëzohet për të përmirësuar...
Page 1 of 20123...