Shumë lypsarë në rrugë, pse?!

May 25th, 20180176 Nga:Donika Bakiu Ecim nëpër qytet ose në qendrën e qytetit ku jetojmë , në çdo cep të rrugës shohim lypës , të moshave të ndryshme , fëmijë , të...

Kongresi i BDI-së dhe DUI..!

May 25th, 20180400 Gafurr Adili Ne Kongersin e rradhes, qe pritet te mbahet shume shpejt, BDI (DUI) do te pesoje ndryshime te vogla ne pamje, por shume te medha ne permbajtje, si...

Erdogani dhe “shuplaka osmane”

May 22nd, 20180475 Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan u prit në Sarajevë nga mijëra turq të ardhur nga shumë anë të Evropës. Sarajeva është deri tani vendi i vetëm ku lejohet...
Page 1 of 10123...